Jurić zaustavio Milan, Ibrahimović od tragičara do spasitelja, dobra igra Rebića

epa08808699 AC Milan's Franck Kessie (L) celebrates a goal during the Italian Serie A soccer match AC Milan vs Hellas Verona at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 08 November 2020. EPA/MATTEO BAZZI

Verona Ivana Jurića odigrala je 2:2 kod Milana u sedmom kolu Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan Ibrahimović je u 65. minuti promašio jedanaesterac za izjednačenje da bi u 93. minuti pogodio za konačnih 2:2.

VAR je poništio gol Davideu Calabriji nakon akcije koju su režirali Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović, a onda je Jurićeva momčad ispustila pobjedu u posljednjim minutama meča.

Verona je osma momčad Serie A te i dalje ima najmanje primljenih golova (pet), a Milan je ostao prvi s dva boda više od Sassuola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.