(FOTO) Mađarski izbornik: ‘Za Hrvatsku sam navijao na Svjetskom prvenstvu, ali sutra neću’

Split, 09.10.2019. - Na Poljudu je održana press konferencija Mađarske nogometne reprezentacije na kojoj su govorili trener Marco Rossi i golman Peter Gulacsi. foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm

Mađari su doputovali u Split s brojnim problemima oko sastava – nema junaka naše prve utakmice Matea Patkaia, te Dominika Szoboszlaia i Krisztiana Tamasa, a upitan je i nastup Barnabasa Besea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako ćemo biti hrabri i agresivni imamo izgleda, ali na papiru Hrvatska je favori. Znamo da nas očekuje vatrena atmosfera. Znamo sve o Hrvatskoj, o igračima, o načinu igre. Imate sjajnu i talentiranu ekipu, koju krasi borbeni duh. Za Hrvatsku sam navijao na Svjetskom prvenstvu, ali sutra neću”, kazao je mađarski izbornik Marco Rossi uoči sutrašnjeg ogleda na stadionu Poljud u kvalifikacijama za EURO 2020.

“Imamo problema s ozljedama i žutim kartonima. U odnosu na utakmicu koja je igrana u Mađarskoj imat ćemo četiri nova igrača u momčadi pri čemu su trojica u sredini terena. No, bitna je organizacija i motivacija. Znamo tko smo mi, ali i znamo tko je Hrvatska”, jasan je.

“Hrvatsku smo iznenadili u Budimpešti, teško je dva puta iznenaditi takvu ekipu. No bitno je da smo hrabri i puni samopouzdanja”, poručio je mađarski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.