(FOTO) Nakon vodstva u prvom dijelu rukometaši Zagreba poraženi u gostima kod europskog prvaka

Foto: fah

U susretu 8. kola skupine B Lige prvaka u nedjelju su rukometaši PPD Zagreba izgubili u gostima od europskog prvaka Kielcea sa 25-29 (12-11), pa je hrvatski prvak ostao na posljednjem mjestu u skupini s jednom pobjedom i sedam poraza. Prije 11 dana od istog protivnika su u Varaždinu poraženi sa 23-26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, koje su Zagrebaši završili sa golom prednosti (12-11), tako je bilo i u prvih sedam minuta nastavka (15-15). No, onda su za tri minute Poljaci odmakli na 19-15.

Foto: fah
Foto: fah

Zagreb se opet uspio vratiti, u 47. minuti je gubio minimalnih 19-20. Kielce je ponovno povećao prednost na tri gola, ali igrači Zagreba se ne predaju, pa pet i pol minuta prije kraja opet dolaze na minus jedan (23-24).

Foto: fah
Foto: fah

Ipak, u završnici europski prvaci rutinirano dolaze do pobjede koja ih je postavila na prvo mjesto u skupini sa 12 bodova, koliko ima i Vardar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Kod Zagreba najefikasniji je bio Stipe Mandalinić sa 7 golova, dok su Lovro Jotić i Igor Vori zabili po 4 pogotka. Momčad Kielcea predvodio je Aguinagalde sa 7 pogodaka, Darko Đukić zabio je 6, a Manuel Strlek 4 gola.

U sljedećem kolu, 1. prosinca, PPD Zagreb dočekuje Rhein-Neckar Löwen

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.