(FOTO) Petković ususret Ligi prvaka: ‘Sutra ćete vidjeti novog Petkovića’

Zagreb, 17.09.2019. - Konferencija za medije GNK Dinama uoči utakmice 1. kola skupine UEFA Lige prvaka protiv Atalante BC. Na fotografiji kapetan Bruno Petković. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Napadač zagrebačkog Dinama Bruno Petković uoči sutrašnjeg ogleda protiv Atalante kojim će Dinamo otvoriti svoj sedmi nastup u Ligi prvaka najavio je novog Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Osjeća se euforija među navijačima, ali naš primarni zadatak je ostati na zemlji. Svi smo maksimalno fokusirani,” poručio je Petković.

“Igrač mora biti spreman bez obzira gdje igra, nema isprika. Sutra ćete vidjeti novog Petkovića. Ono što je u prošlosti neka ostane u prošlosti. Međutim, velika je razlika kada ti trener, svi u klubu i navijači daju maksimalnu podršku. Ne tražim alibi i isprike, ali to je prošlost,” kazao je Petković.

“Otkako sam ovdje već sam naslušao o utakmicama života. Velika je želja, motiv je ogroman. Ali čvrsto smo na zemlji da ne izgorimo. Trener nam je rekao da jednostavne stvari radimo perfektno”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana je produžio ugovor.

“Sretan sam i ponosan što je Dinamo prepoznao moj rad, trud i odricanje te mi je ponuđen novi ugovor koji sam sa zadovoljstvom prihvatio. Malo je onih koji bi mi pružili priliku i takvu podršku prije godinu dana. Dinamo i Zdravko Mamić stali su iza mene i nadam se kako je novi ugovor dokaz da sam im vratio povjerenje”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.