(FOTO) U Pjongčang otputovala najbrojnija skupina hrvatskih olimpijaca: Ivica Kostelić pomoći će mladim skijašima

Foto: fah

Najviše članova hrvatskog izaslanstva otputovalo je u ponedjeljak rano poslije podne iz zračne luke “Franjo Tuđman” na XXIII. Zimske olimpijske igre koje će se od 9. do 25. veljače održati u Pjongčangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored barjaktara Natka Zrnčića Dimu u zrakoplov su ušli i Filip Zupčić, Leona Popović, Ida štimac i Lana Zbašnik te još desetak akreditiranih osoba među kojima su treneri, pomoćni treneri, serviseri, fizioterapeut i druge službene osobe predvođene našim najboljim skijašem Ivicom Kostelićem, dok će Ante Kostelić na put krenuti sutra.

Danas je iz američkog Denvera u Južnu Koreju otputovala i naša četvrta predstavnica u alpskom skijanju Andrea Komšić, dok će preostali dio alpske reprezentacije na put krenuti nakon otvaranja Igara pa će Elias i Samuel Kolega u Pjongčang otputovati 11. veljače iz Zagreba, a Matej Vidović i Istok Rodeš 17. veljače iz Zuericha.

U olimpijskom selu već su dva dana sanjkašica Daria Obratov te naši predstavnici u bobu Dražen Silić, Benedikt Nikpalj, Antonio Zelić i Mate Mezulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.