(FOTO) Predsjednik Vlade primio izaslanstvo Hrvatskog olimpijskog odbora

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u ponedjeljak izaslanstvo Hrvatskog olimpijskog odbora, na čelu s predsjednikom Zlatkom Matešom. Uz predsjednika Vlade bila je državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovarali su o rezultatima postignutim u 2016. godini, kao i o pripremama za predolimpijsku 2017. godinu u kontekstu nastupa hrvatskih športašica i športaša na Zimskim olimpijskim igrama – PyeongChang 2018.

“Predsjednik Vlade pohvalio je aktivnosti Hrvatskog olimpijskog odbora, krovne organizacija hrvatskoga športa te istaknuo kako su nastojanja da se hrvatski šport unaprijedi ojačana i osnivanjem Središnjeg državnog ureda za šport. Dodao je da je važno raditi na poboljšanju uvjeta za bavljenje športom te pritom pohvalio brojne izvrsne rezultate hrvatskih športaša, koji su važni promotori Hrvatske u svijetu”, stoji u priopćenju Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade RH u kojem se navodi i da je izaslanstvo HOO-a izvijestilo predsjednika Vlade o aktivnostima u predolimpijskoj godini u kojoj planiraju povećati sredstva olimpijskim kandidatima.

Na sastanku je državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić najavila izradu nacrta Nacionalnog programa športa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.