(FOTO) Puma i Mate Rimac dizajnirali ‘najbrže kopačke na svijetu’

Foto: PUMA

Veliki proizvođač sportske opreme Puma u suradnji s Matom Rimcem dizajnirao je 412 parova kopački koje će nositi najbolji nogometaši svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto baš taj broj – zato jer je to simbolična brojka koja označava najveću brzinu koju može postići automobil koji je Rimčev proizvod.

Puma ih je predstavila tako kao najbrže kopačke na svijetu.

“Cilj nam je bio stvoriti najbrže i najekstremnije moguće kopačke za nogomet. Htjeli smo ljudima omogućiti da vide kako bi kopačke mogle biti dizajnirane u budućnosti”, rekao je direktor proizvodnje Pume Dominique Gathierm i dodao kako su gledali kako se izrađuju hiperautomobili i prenijeli ključna saznanja u model kopački.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražili su način kako smanjiti težinu kopačke, a zadržati ostale kvalitete.

Izrađene su od pletene mreže presvučene tankim slojem umjetne kože kako bi se osigurao dulji vijek trajanja, uz dva “prozorčića” na petama, što je došlo od inspiracije izgledom Rimčeva automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.