(FOTO) Real pobjedom nad Getafeom napravio ogroman korak prema tituli, Ramos junak, Modrić imao priliku za gol

epa08523836 Real Madrid's Luka Modric (R) in action against Getafe's Marc Cucurella (C) during a Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Getafe CF at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 02 July 2020. EPA/JuanJo Martín

Real Madrid je na stadionu Alfredo di Stefano svladao Getafe s minimalnih 1:0, pa sad ima četiri boda prednosti pred drugoplasiranom Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol su postigli u 79. minuti iz kaznenog udarca koji je izborio Carvajal, a precizan izvođač bio je Realov kapetan Sergio Ramos.

Luka Modrić je bio u početnoj postavi i igrao do 64. minute, a imao je priliku s ruba kaznenog prostora, kad je lopta prohujala tik uz vratnicu, bio je najopasniji pokušaj Reala iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.