(FOTO) Rijeka pobijedila Belupo neobičnim golom Andrijaševića i jedanaestercem

Rijeka, 04.10.2020. - Utakmica 7. kola Prve HNL Rijeka - Slaven Belupo. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ml

Rijeka je pobijedila Slaven Belupo 2:0, a strijelci su bili kapetan Franko Andrijašević u 68. minuti i Sandro Kulenović s bijele točke u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Publika se nakon više od 90 dana vratila na Rujevicu, a u skladu s epidemiološkim mjerama okupilo se 2275 gledatelja.

Rijeka je pokazala više u igri i imala je nekoliko jako dobrih šansi, a pobijedila je iz jednog slučajnog gola te nepotrebno skrivljenog jedanaesterca.

Dinamo je na gostovanju pobijedio Varaždin 2:1 preuzevši vrh ljestvice hrvatskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Dinamo i Gorica s po 16 bodova, Osijek ima 13, Hajduk 10, a Rijeka devet bodova i dvije utakmice manje.

Posljednja dva mjesta drže Slaven Belupo i Šibenik s po četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.