(FOTO) Svečanost u Plavom salonu Maksimira: Dinamo ponosan na ugovore s mladim igračima

Foto: fah

U Plavom salonu Dinama, na maksimirskom stadionu, danas je bilo vrlo svečano. Šestorica igrača potpisala su nove ugovore. Ante Ćorić, Davor Lovren, Borna Sosa, Filip Benković, Nikola Moro, Dominik Livaković te Adrian Šemper koji je na posudbi u Lokomotivi potpisali su nove petogodišnje ugovore do ljeta 2022. godine i tako dodatno potvrdili odanost hrvatskom prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

“Dakle, šest naših mladih igrača, šest reprezentativaca različitih selekcija Hrvatske, ne samo budućnost Dinama nego i budućnost hrvatske nogometne reprezentacije potpisali su nove ugovore. S ponosom možemo istaknuti i Šempera koji je također potpisao novi ugovor, a svi su spomenuti igrači potpisali na pet godina, do 2022. godine. Ovo je zaista povijesni dan jer su to igrači koji će u budućnosti biti nositelji našeg kluba i uživat ćemo u njihovim prezentacijama “, rekao je na svečanom predstavljanju za službenu stranicu Dinama  glavni direktor Tomislav Svetina te dodao:

“Ideja je bila stvoriti okosnicu jer ovdje imamo igrače od golmana preko obrambenih do veznih igrača. Različitom dinamikom potpisivali smo ove ugovore, neke smo potpisali prije priprema, neke jučer, a neke ćemo potpisati za koji dan. Silno smo sretni i ponosni, a znate koliko smo inače ponosni na našu školu i na naše igrače. Udovoljavamo sebi na vašu, našu i njihovu radost…”

Mladi hrvatski reprezentativac Ante Ćorić, iako ima tek 19 godina, upisao je 108 nastupa za prvu momčad i pritom postigao 16 golova, a uz to je bio i dio reprezentacije na prošlogodišnjem Euru u Francuskoj. Potpisivanje novog ugovora je poseban trenutak? “Kao što sam već nekoliko puta izjavio, Dinamo mi je san, zaljubljen sam u Dinamo! Dinamo je jednostavno moj svemir. Produžio sam ugovor, čim je došao odmah sam potpisao, produžio na trening i evo čeka nas Rijeka”, rekao je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo kako je na kraju konferencije s nazočnima nazdravio i predsjednik kluba Mirko Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.