(FOTO) Vaterpolistice zagrebačke Mladosti osvojile Kup Hrvatske

Foto: fah

Vaterpolistice zagrebačkog ŽAVK Mladost osvojile su hrvatski Kup nakon što su u subotu sa 10-6 (1-0, 4-3, 5-2, 0-1) pobijedile ekipu splitskog POŠK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Nakon što su jučer u polufinalnom susretu sa 18-5 nadigrale šibensku Viktoriju vaterpolistice Mladosti u finalu su imale samo malo teži posao protiv odabranica trenera Dragana Matutinovića. Predvođene najefikasnijom igračicom završnice Kupu Dinom Lordan, koja je nakon četiri gola koja je postigla u polufinalu protiv Viktorije, u finalu je postigla još tri i ona je uz Petru Bukić koja je sinoć službeno proglašena najboljom hrvatskom vaterpolisticom svakako najzaslužnija što su “mladostašice” suvereno osvojile Kup.

Pored 3 gola Lordan ostale pogotke za Mladost postigle su Bukić i Balić po 2, te Gegić, Županić i Topić po 1, dok su najefikasnije u ekipi POŠK-a bile sestre Butić jer je mlađa Domina postigla 3, a Ivana 2 pogotka.

Pobjednički pokal kapetanici Mladosti Dini Lordan uručio je predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Predrag Sloboda i to je šesti trofej pobjednica Kupa vaterpolistica Mladosti koje u svojim vitrinama imaju i sedam naslova prvakinja Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.