Finale Kupa: Riječki osvajači Rabuzinovog sunca poslali jasnu poruku podrške

Zagreb, 03.04.2021 - takmica 25. kola Prve HNL Gorica - Rijeka. Na fotografiji slavlje. foto HINA/ Daniel Kasap/ dk

Rijeka i Dinamo večeras od 18 sati na Rujevici igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica na Maksimiru završila je 0:0 što znači kako je aktualnom prvaku dovoljan i remi u Rijeci pod uvjetom da bude golova. Tko je bliže naslovu u Kupu nepotrebno je nagađati, iako su Modri s obzirom na sve što se rijekom sezone događalo ipak u psihološkoj prednosti. Svoj glavni cilj, naslov prvaka države, Dinamo je uz dosta muke ostvario.

Rujevica je uoči uzvratne utakmice finala Kupa rasprodana te se očekuje pun stadion, doduše, s obzirom na kapacitet stadiona, a onda i na značaj susreta, Rujevicu nije teško napuniti.

Kako smo već pisali Rijeka je do sada bila šest puta pobjednik Hrvatskog kupa, dok je Dinamo trijumfirao 16 puta. Ako bismo se zadržali samo na statistici Dinamo je favorit, međutim Rijeka ima svoje adute i na svojoj se Rujevici neće tako lako predati. Tako je nekako dvoboj s Dinamom najavio i trener Rijeke Željko Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječki osvajači Kupa poslali poruku

Prije današnje utakmice na Rujevici u video poruci su se oglasili nekadašnji igrači Bijelih koji su imali tu čast i sreću podignuti Rabuzinovo sunce. Naime, Mirko Antonio Čolak, Zoran Kvržić, Leonard Zuta, Simon Sluga, Ivor Pandur i Franko Andrijašević uputili su svojim nasljednicima riječi podrške uoči uzvratne finalne utakmice koja bi trebala biti kruna ove dramatične, ali i pomalo neobične, nogometne sezone u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.