Za koga Baturina navija u finalu LP-a? ‘Luka je u Realu, navijam za Hrvate’

Zagreb, 26.04.2024. - Proslava na Cvjetnom trgu povodom 113. rođendana GNK DInamo. Proslavu su uvelićali i grači Martin Baturina, Arijan Ademi, Stefan Ristovski, Marko Rog i Josip Mišić. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Dinamo je u uzvratnoj utakmici finala Kupa Hrvatske na Rujevici slavio 3:1 protiv Rijeke te su tako Modri došli do svog 17. naslova u Kupu. Podsjetimo, prva utakmica na Maksimiru završila je 0:0 te se očekivao neizvjesni uzvrat na Rujevici, međutim, predvođen sjajnim Martinom Baturinom Dinamo je osvojio dvostruku krunu, trostruku ako računamo Superkup s početka sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnu je utakmicu, kako smo već i spomenuli, na Rujevici odigrao Martin Baturina koji je zabio za Dinamovo vodstvo od 2:0 te je tako vjerojatno i sve bilo riješeno.

Nakon utakmice Baturina se prisjetio pogotka.

”Drago mi je zbog gola i to u finalu, drago mi je što sam pomogao ekipi. Jako sam ponosan na sve.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je početkom prosinca bio čak na minus 12 od Hajduka, da bi se sve preokrenulo te su Modri uzeli i Kup i prvenstvo. Kako to Baturina objašnjava?

”Ma zato su trofeji još slađi. Svi su nas davno otpisali, čak i od prvog kola. Meni je to malo smiješno. Znamo da smo Dinamo, da imamo kvalitetu i pokazali smo da smo najbolji”, rekao je mladi nogometaš Dinama, piše portal 24 sata.

Glede gola za Dinamo, je li znao da će lopta u mrežu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Čim udariš loptu, osjetiš da će biti nešto dobro. Zlomislić je skoro obranio.”

Baturina je djelovao nešto opuštenije nego u nekim ranijim utakmicama?

”Kada je derbi u prvenstvu, veći je teret jer igraš u gostima. Ovdje smo se više relaksirali, oni su morali dati gol jer gol u gostima vrijedi. Bili smo opušteni i igrali svoj nogomet.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budućnost mlade zvijezde kad je u pitanju HNL te Dinamo?

” Moja budućnost je u Dinamu. Ne znam što se događa okolo, samo sam fokusiran na Dinamo.”

Za koga Baturina navija u finalu Lige prvaka, a igraju Real (Modrić) i Borussia Dortmund?

”Luka je u Realu pa navijam za Hrvate. Ako si zaslužio proći, nije bitno koje pretkolo ćeš igrati. Ako si zaslužio Ligu prvaka, jednostavno ćeš dobiti sve te utakmice i nema tu kalkuliranja.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.