(FOTO) Vatreni održali lakši trening u Grčkoj: Vraća li se u pobjedničkih 11 Mario Mandžukić?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra od 20:45 igra uzvratnu utakmicu u sklopu dodatnih kvalifikacija protiv Grčke. Prva je utakmica na prepunom Maksimiru završila uvjerljivom pobjedom Vatrenih 4:1. Hrvatska je nakon dugo vremena odigrala jednu briljantnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog velike rezultatske prednosti, prije svega zbog sjajne igre u Zagrebu,  mnogi smatraju kako je zapravo pitanje ukupnog pobjednika, a time i odlaska na SP u Rusiju iduće godine, riješeno. Naravno, hrvatski igrači vrlo su oprezni, dok izbornik Zlatko Dalić najavljuje pristup utakmici kao da je sve na Maksimiru završilo 0:0. Nema opuštanja.

Samo tako Hrvatska, s punim angažmanom, može bez stresa preskočiti posljednju prepreku i osigurati četvrto uzastopno veliko natjecanje.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Vatreni su u Pireju 24 sata prije nove odlučujuće utakmice održali lakši trening, trenirao je i nogometaš Juventusa Mario Mandžukić. Naravno, odmah se nameće pitanje hoće li Zlatko Dalić i u Grčkoj izvesti istu momčad koja je Grke ”razbila” na Maksimiru ili će umjesto odličnog Nikole Kalinića ponovno u prvih 11 ući Mandžukić, koji je veliki borac, a još k tome sjajno igra glavom? Vidjelo se već u prvoj utakmici tijekom prekida koliko to veliki hendikep može biti Vatrenima. Stara poslovica kaže ”momčad koja pobjeđuje se ne mijenja.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj je za plasman na Svjetsko prvenstvo dovoljan i poraz od dva razlike. Srećom, nitko o porazu ne želi ni razmišljati, dok izbornik poručuje ”idemo ih napasti” na njihovom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.