(FOTO) Vatreni uživaju u zasluženom odmoru nakon nesreće na Euru

Foto: Instagram

Nakon dramatičnog poraza, prije svega nezasluženog ,od Portugala na Europskom prvenstvu koje za najbolje i najsretnije još uvijek traje, Vatreni su utjehu potražili na odmoru. Neki su u domovini, drugi su si za nagradu priuštili ljetovanje izvan Lijepe naše. Uskoro će nekim Vatrenima početi pripreme sa svojim klubovima, no, prije toga…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od onih koji je došao u domovinu je i veznjak Barcelone, koji je na Euru napokon odigrao nekoliko pristojnih utakmica za reprezentaciju, protiv Češke i Španjolske bio je odličan, Ivan Rakitić sa suprugom Raquel i kćerkom Altheom nalazi se u Hrvatskoj. Naime, Turistička zajednica Ugaljana pohvalila se kako je k njima u goste stigao Raketa, koji je unajmio vilu sagrađeno davne 1925 godine. Uoči odlaska na odmor Rakitić je s obitelji snimio, a onda i objavio, simpatičan video te plesom najavio odlazak na odmor.

#holidays❤️?#familitime?‍?‍?‍?

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na više nego zasluženom odmoru je najbolji hrvatski reprezentativac u zadnjih dvije godine, pa onda i na Euru u Francuskoj, Ivan Perišić, koji se s obitelji odmara u prekrasnom Splitu. I Ivan je na Instagramu objavio fotografiju sa svojim sinom Leonardom. Fotografirali su se na poznatoj splitskoj plaži Žnjan.

.. #Leonardo ❤️?? ..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by @ivanperisic444 on

Na Instagramu je bio aktivan i najmlađi hrvatstki reprezentativac koji je igrao na Euro, Dinamovac Anre Ćorić, koji je objavio fotografiju s prijateljima, ali nije napisao gdje ljetuje.

A photo posted by Ante Ćorić (@ante_coric24) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na našem moru uživa i branič Liverpoola, koji je prošlu sezonu odigrao u sjajnoj formi, ali koji iz poznatih razloga nije bio u Francuskoj na Europskom prvenstvu, Dejan Lovren. “Posljednji dani odmora, ne mogu dočekati da se vratim u Liverpool”, napisao je Lovren poruku uz fotografiju.

Vedran Ćorluka, koji se zadnjih dana često spominjao u medijima, i to kao novi igrač Bayerna, također je na odmoru. “Uefin muzejski primjerak” nalazi se u Zagrebu, posebno se oduševio susretom sa svojim psom Oskijem te je taj trenutak podijelio na društvenim mrežama: “Ponovno zajedno. Oski zna kako usrećiti ljude,” napisao je Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reunited ❤️ oski always makes people happy ?? #shibainu #oski #shibalovers #doggy #zagreb #croatia #holiday

A photo posted by Vedran Corluka (@vedran_c5) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.