(FOTO, VIDEO) Crobuk.net spaja hrvatski narod: Velika podrška i prekrasni prizori slavlja iseljeništva zbog hrvatske nogometne reprezentacije

Foto: Crobuk

Crobuk.net – Društvena Mreža koja spaja hrvatski narod iz matica Hrvatske i BiH s cijelim iseljeništvom, ovim putem želi uputiti najiskrenije i najsrčanije čestitke hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, koja nam je priredila toliko slavlja, veselja i radosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Crobuk.net je već prije svjetskog prvenstva izrazio punu i bezuvjetnu podršku našoj repki, kao i svim ostalim našim sportašima, kao na primjer našim tenisačima u Wimbledonu, kao i našim boksačima Filipu Hrgoviću i Stipi Miočiću, jer vjerujemo da su oni naši najbolji ambasadori i da je njihov pristup upravo onakav kako bi trebalo izgledati jedno uspješno društvo.

Na što mislimo? Kada analiziramo uspjehe naše reprezentacije, one su u biti plod dvije stvari, ljubavi prema svom narodu i ono najvažnije, mukotrpan rad oslanjajući se samo na vlastiti znoj i trud.

Prelijepo je bilo gledati kako naši heroji trče zadnjim atomom snage, kako liju znoj i suze, kako im srce kuca, a upitano za koga to čine, niti jedan jedini nije rekao zbog sebe, već zbog svog naroda. Tako se voli svoj narod, tako se bori za svoju zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima i onih koji su sebe stavili ispred interese naroda, nažalost su takvi morali ranije kući nego planirano. Možda će se opametiti?

U Americi ima lijepa izreka kako se vode uspješne tvrtke „Company first“, u prijevodu „Tvrtka prvo“, mi bismo rekli „Narod prvo, onda sve ostalo.“

Davno je to rekao i slavni američki predsjednik John F. Kennedy „Ask not what your country can do for you—ask what you can do for your country.” Dakle, „Ne upitaj što država može učiniti za tebe, upitaj se što možeš učiniti za svoju državu (i narod)“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takvim nesebičnim pristupom, ne gledajući samo kratkovidno, se ostvaruje bolji život za sve nas, ne samo na pojedince.

Tako izbornik Zlatko Dalić vodi reprezentaciju, misleći uvijek na ono što je najbolje za sve, i dajući igračima poruku, tko se bude trudio, radio, pružio maksimalno, bit će nagrađen.

Zamislimo dakle situaciju da to nije tako, da se rad, trud, čestitost, požrtvovnost ne nagrađuje, već da na primjer neka privilegirana skupina igrača, upitne ljubavi prema narodu i domovini, ima tri zagarantirana mjesta u repki?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se to odnosilo na druge igrače, na atmosferu i pristup i ekipi?

Ne bi bilo tako uspješno kao sada.

Crobuk.net spaja naš narod, bori se za naše interese, promiče ljubav prema našem narodu i našoj Domovini, i prema svakome tko je voli.

Uz srdačne pozdrave našoj repki, uz posebne pozdrave našem Danijelu Subašiću, želimo u subotu sve najbolje i puno sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj pogledajte video zapise slavlja najljepših navijačica na svijetu i kršnih momaka iz Münchena, koji je najveća hrvatska župa van domovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.