(FOTO, VIDEO) Kaos na derbiju Bešiktaša i Fenerbahčea: Tri crvena i osam žutih kartona, Domagoj Vida skrenuo loptu u vlastitu mrežu…

Foto: Twitter

U prvom susretu polufinala turskog nogometnog kupa Bešiktaš i Fenerbahče su odigrali 2-2, a utakmicu su obilježila čak tri crvena i osam žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida nije se proslavio, igrao je za Bešiktaš samo prvo poluvrijeme, a u 45. minuti je udarac Senera Ozbayraklija skrenuo u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 14. minuti golom Španjolca Alvara Negreda, no tri minute kasnije lijepim golom je izjednačio je njegov sunarodnjak Roberto Soldado. U 44. minuti je Fener ostao s desetoricom jer je isključen Alper Potuk koji je u razmaku od pet minuta sakupio dva žuta kartona. Međutim, gosti su s igračem manje poveli golom Senera Ozbayraklija kojem je pomogao Vida skrenuvši njegov udarac u vlastitu mrežu.

U nastavku susreta vidjeli smo malo nogometa i mnogo nervoze, incidenta i prekršaja. Već u 52. minuti isključen je i domaći napadač Ricardo Quaresma koji je laktom u glavu udario Souzu. Portugalski reprezentativac je na terenu proveo sedam minuta jer je u igru ušao početkom drugog poluvremena umjesto Vide. To nije bio kraj isključenjima. U 77. minuti na ‘hlađenje’ je morao ići i gostujući vratar Demirel koji je zbog silnih prigovora zaradio drugi žuti karton.

Bešiktaš je igrača više iskoristio u 82. minuti izjednačivši na 2-2, a strijelac je bio Talisca u 82. minuti. Uzvratna utakmica je 18. travnja.

U drugom polufinalnom paru Galatasaray je 27. veljače na gostovanju pobijedio Akhisarspor 2-1 načinivši veliki korak prema finalu. Uzvrat je 17. travnja u Istanbulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.