(FOTO, VIDEO) Köln vodio 3:0 pa izgubio

Foto: fah

Nogometaši Koelna niti u 15. kolu nisu upisali prvu pobjedu ove sezone premda su protiv Freiburga nakon pola sata vodili 3-0. Na koncu su gosti slavili 4-3 postigavši dva gola u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeln je nakon pola sata vodio 3-0 i činilo se kako će napokon upisati prvu pobjedu ove sezone. Golove su zabili Lukas Klunter (8), Sehrou Guirassy (16-11) i Caleb Stanko (29-ag). Gosti su do kraja prvog dijela smanjili golom Nilsa Petersena, a potom u nastavku čudesnim preokretom stigli do pobjede.

Janik Haberer je u 65. minuti smanjio na 2-3, a potom je Petersen u 90. minuti izjednačio iz kaznenog udarca. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, sudac Robert Kampka je u četvrtoj minuti nadoknade dosudio još jedan kazneni udarac, a Pedersen je ponovio bio precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Freiburg je ovom pobjedom napredovao za jedno mjesto i trenutačno se nalazi na 16. mjestu sa 15 bodova, dok je Koln posljednji s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.