(FOTO, VIDEO) Liga prvaka: Kramarić zabio u porazu Hoffenheima, City prvi, Lyon prošao dalje

Foto: fah

U najzanimljivijem susretu večeri Šahtar i Lyon su u Kijevu igrali za prolaz u skupini F. Ukrajincima je igrala samo pobjeda, dok je Lyonu bio dovoljan i bod. Na koncu je završilo 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica se nije mogla igrati u Harkivu jer je u deset ukrajinskih regija uvedeno izvanredno stanje zbog napetosti s Rusijom. Prvu priliku na utakmici imali su gosti. U 19. minuti Traore je izašao sam ispred Pjatova, no ukrajinski vratar je obranio. Samo tri minute kasnije domaćin je poveo, a gol je zabio Junior Moraes. Izjednačio je Nabil Fekir u 65. minuti lijepim udarcem sa 14 metara.

U drugom susretu Manchester City je pobijedio Hoffenheim sa 2-1 potvrdivši prvo mjesto u skupini. Andrej Kramarić je doveo goste u vodstvo iz kaznenog udarca u 17. minuti postigavši pogodak u svom devetom uzastopnom susretu. Zabio je Kramarić Lyonu, Augsburgu, Španjolskoj, Engleskoj, Herthi, Šahtaru, Schalkeu, Wolfsburg i Manchester Cityju. Bio je to ujedno njegov peti gol u ligi prvaka ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjednačio je Leroy Sane iz slobodnog udarca u posljednjim trenucima prvog dijela, a isti je igrač u 62. minuti nakon brze kontre zabio zabio za 2-1.

City je osvojio prvo mjesto u skupini sa 13 bodova, Lyon ima osam, Šahtar šest, a Hoffenheim je posljednji sa tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.