(FOTO, VIDEO) Mladi junaci Dinama vratili se u Zagreb, priređen im svečani doček: ”Dinamo je brend i izvan granica Lijepe Naše”

Foto: fah

Posljednje dvije sezone nogometaši Dinama stvorili su neki novi, puno bolji, europski imidž.  Naime, dolaskom trenera Nenada Bjelice, ali i zahvaljujući činjenici da je stasala jedna moćna generacija Dinama, Modri su se u europskim kupovima pokazali kao respektabilan protivnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, uz seniorsku momčad Dinama u vrhu europskog klupskog nogometa su i Dinamovi juniori, koji su još jednom oduševili navijače pobjedom protiv Dinama iz Kijeva i plasmanom u osminu finala juniorske Lige prvaka.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Dinamo se nakon velikog uspjeha vratio u Zagreb, a u Plavom salonu maksimirskog stadiona održan je svečani doček juniorske momčadi Plavih, predvođene trenerom Igorom Jovičevićem. Nekoć talentirani nogometaš Dinama s mladom plavom momčadi radi zaista sjajan posao. Podsjetimo, prošle sezone mlada momčad Dinama izbacila je i Liverpool te je izborile nastup u četvrtfinalu Lige prvaka. I ove sezone na istom su tragu, dijeli ih tek jedan korak do četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener mlade momčadi Dinama povodom svečanog dočeka je kazao:

”Naravno da sam iznimno zadovoljan i sretan i zbog same momčadi, i zbog kluba u cjelini. Igrali smo protiv iznimno teškog suparnika, koji je posebno opasan u tranziciji, ali je u konačnici presudila naša kvaliteta. Ovo nije samo moj uspjeh, nego i uspjeh svih u klubu, i naše akademije, i svih trenera, koji mi ove jako talentirane igrače predaju u ruke. Bez njihove pomoći ovog uspjeha ne bi bilo. Dinamo je i ovoga puta pokazao da je brend i izvan granica Lijepe Naše. U daljnjem natjecanju nema nekih posebnih želja iako, ako bih birao, volio bih da igramo protiv Reala ili nekog od portugalskih klubova.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.