(FOTO, VIDEO) Olmo i službeno predstavljen u Leipzigu, otkriveni detalji oko transfera iz Dinama

Foto: Twitter

U Lepzigu je danas službeno predstavljen Dani Olmo, koji je stigao iz Dinama u prvu momčad Bundeslige za 18 milijuna eura odštete plus bonusi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je za mene najbolja pozicija desetka, odmah iza napadača. Ali osjećam se ugodno na sve četiri ofenzivne pozicije”, rekao je Olmo.

“Bundesliga me dugo privlačila, a sada mi je cilj čim prije upoznati momčad i uklopiti se. Želim se pokazati na treninzima i pomoći momčadi svojim vještinama. Naravno da se veselim igranju uz Tima Wernera. On je sjajan igrač koji zabija puno golova, a ja mu želim pomoći da zabije još više”, dodao je.

“Razgovor s Markusom Kröscheom me uvjerio i nije mi trebalo dugo za odluku. Nije upitno da postoje velike razlike između hrvatskog i njemačkog prvenstva. Bundesliga je jedna od najboljih liga svijeta i ovo je veliki izazov u mojoj karijeri”, rekao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.