(VIDEO) Veliki doček u Podgorici crnogorskim vaterpolistima: ”Branit ćemo Crnu Goru od dušmana”

Foto: Snimka zaslona

Crnogorski vaterpolisti osvojili su pobjedom protiv Hrvatske u Budimpešti nakon neizvjesne utakmice, i nakon što su Barakude ispustile četiri gola prednosti, europsku brončanu medalju. Doček na glavnom Trgu u Podgorici bio je veličanstven, a između ostaloga Crnogorci su skandirali da će braniti ”Crnu Goru od dušmana”. Naravno, pritom se mislilo na najnoviju situaciju u Crnoj Gori te prijetnje koje dolaze iz Beograda, odnosno velikosrpsku politiku režima Aleksandra Vučića, koji je svoje pipke pustio i u Crnoj Gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa



“Mislio sam da se doček nakon Malage ne može ponoviti, ali smo večeras dokazali da Crna Gora kada je vaterpolo u pitanju ima najbolje navijače”, poručio je Aleksandar Ivović,
jedan od junaka pobjede protiv Hrvatske, a prenosi portal vijesti.me.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dočeku mogle su se vidjeti i albanske zastave, a prema pisanju jednog dijela ”hrvatskih medija” te srpskih medija desetorica navijača sa crnogorskim zastavama lovili su po ulici jednu osobu, kad su je uhvatili bacili su je na zemlju i prebili. Snimka se proširila internetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.