(FOTO, VIDEO) Prvak Europe, jači od prvaka Engleske: Manchester City nije nepobjediv,odlična igra Dejana Lovrena

Foto: fah

U velikom derbiju engleskog nogometa, a u sklopu 12. kola engleskog nogometnog prvenstva, aktualni prvak Europe, Liverpool, svladao je aktualnog prvaka Engleske, Manchester City, sa 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anfield. Gledatelja 53.324.

Sudac: Michael Oliver.

STRIJELCI: 1:0 – Fabinho (6), 2:0 – Salah (13), 3:0 – Mane (51), 3:1 – B. Silva (78).

Liverpool je na Anfieldu pokazao da je u ovom trenutku zasluženo na čelu Premiershipa te da je momčad Pepa Guardiole, koja s Dinamom igra u skupini C Lige prvaka, itekako ranjiva, a mnogi tvrde kako se bliži zima tako Manchester City polako pada u formi. Dobra vijest za Dinamo, naime, hrvatski prvak protiv Manchester Cityja u posljednjem kolu Lige prvaka igra važnu utakmicu na Maksimiru, utakmicu koja bi mogla odlučiti o drugom putniku iz grupe u osminu finala Lige prvaka. Nakon ove pobjede Liverpool je svoju prednost ispred Cityja povećao na čak devet bodova.

Foto: fah

Dakle, poslije ove pobjede Liverpool je napravio veliki korak prema osvajanju naslova prvaka u Engleskoj, naslova koji čeka 30 godina, posljednji puta je u prvenstvenoj utakmici Manchester City slavio na Anfieldu davne 2003. godine (2-1).  Za momčad Liverpoola od prve je minute zaigrao Dejan Lovren te pružio odličnu igru. Nažalost, Lovren neće biti na raspolaganju hrvatskom izborniku Zlatku Daliću u odlučujućoj utakmici hrvatske reprezentacije za šest dana na Rujevici protiv Slovačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.