(FOTO, VIDEO) Udinese na svom terenu svladao Sampdoriju s 4:0, čak tri pogotka zabili iz jedanaesteraca

Foto: fah

U prvoj utakmici 7. kola talijanskog nogometnog prvenstva Udinese je na svom terenu svladao Sampdoriju s visokih 4-0 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći su tri od svoja četiri pogotka postigli iz kaznenih udaraca, a posljednjega u sudačkoj nadoknadi skrivio je Ivan Strinić koji je odigrao čitavu utakmicu za goste.

Kod domaćih Andrija Balić igrao je od 69. minute dok je Stipe Perica ostao na klupi.

Prvi 11-erac iskoristio je De Paul (27-11m), drugi Maxi Lopez (66-11m), Maxi Lopez je bio strijelac i jedinog pogotka iz igre za 3-0 u 85. minuti, a konačni rezultat postavio je Fofana (90+5-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Udinese je stigao na 14. mjesto sa šest bodova, dok je Sampdoria osma sa 11.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Na vrhu su Napoli i Juventus sa po maksimalnih 18 bodova iz prvih šest kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu će još igrati Genoa i Bologna, dok su u nedjelju na programu susreti Napoli – Cagliari, Benevento – Inter, Chievo – Fiorentina, SPAL – Crotone, Lazio – Sassuolo, Torino – Verona, Milan – Roma i Atalanta – Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.