Vatrenima prijeti vrlo opasan Brazilac: Izbornik ukrajinske reprezentacije Andrij Ševčenko pozvao za Hrvatsku Marlosa

Foto: fah

Izbornik ukrajinske nogometne reprezentacije Andrij Ševčenko pozvao je veznjaka Marlosa za utakmice posljednja dva kola u skupini I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. protiv Kosova i Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marlos (29) je dobio ukrajinsko državljanstvo u petak, a samo dan potom Ševčenko ga je pozvao u reprezentaciju.

Marlos je u Ukrajinu stigao 2012. godine kada je postao igrač Metalista iz Harkiva da bi 2014. prešao u Šahtar iz Donecka.

“Ovo je izuzetno emocionalan trenutak za mene. jako sam sretan što sam postao državljanin Ukrajine i što imam priliku igrati za reprezentaciju. Trebat će mi nešto vremena kako bih svladao jezik”, kazao je Marlos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kola prije završetka kvalifikacija Hrvatska je na vrhu skupine I sa 16 bodova koliko ima i drugi Island, dok je Ukrajina četvrta sa 14 bodova koliko ima i treća Turska.

Hrvatska će 6. listopada u Rijeci ugostiti Finsku, dok će Ukrajina istovremeno gostovati kod Kosova u Skadru. Tri dana potom slijedi odlučujuća utakmica u Kijevu.

U 9. kolu 6. listopada u ovoj skupini će još igrati Turska – Island u Eskisehiru, dok će 9. listopada Turska gostovati kod Finske u Turkuu, a Island će ugostiti Kosovo u Reykjaviku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izravni plasman na SP izborit će pobjednik skupine dok će drugoplasirana reprezentacija u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.