Fotografija i navodna izjava Gorana Ivaniševića izazvala buru u Splitu: ‘Ovo je najljepša trenirka koju sam ikad nosio’

Foto: Facebook

Bivši hrvatski tenisač i osvajač Wimbledona 2001. godine, Goran Ivanišević, jučer je objavio fotografiju u trenirci NK Šibenika te je tom slikom naljutio svoje Splićane. Naime, Šibenik i Split, navodno, barem kad je sportski rivalitet u pitanju, nisu u najboljim odnosima, na svojoj koži osjetio je to i jedan od najvećih hrvatskih sportaša svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nekoć ponos i heroj grada, danas k**** od ovce”, samo je jedan od grafita na zidu najpoznatije splitske gimnazije, piše portal 24 sata. Sve se dogodilo, kako smo spomenuli, zbog jedne fotografije te jedne rečenice objavljene na Facebook stranici 3. HNL Jug.

”Želim Šibeniku da uđe u Prvu ligu. Ovo je najljepša trenirka koju sam ikad nosio”, navodno je rekao Goran Ivanišević, a uz tekst je priložena i njegova fotografija u dresu Šibenika koja je izazvala buru u drugom po veličini gradu u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih hrvatskih tenisača svih vremena jedna je od sportskih ikona grada Splita, ali i cijele Hrvatske. Doček koji mu je Split priredio nakon osvajanja Wimbledona 2001. godine doista je bio spektakularan, na rivi se okupilo na desetke tisuća Hrvata iz Dalmacije, ali i Hercegovine te ostatka Hrvatske. U Split je tada Goran stigao u dresu pokojnog hrvatskog košarkaškog virtuoza, inače Šibenčanina, Dražena Petrovića.

”Da se nisam rodija u Splitu, bija bi ku*ac od ovce”, rekao je tada Goran Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.