Fra Ivan Dominik Iličić: 4 svete žene došle su na svetu misu dok je trajao produžetak utakmice i dogodilo se nemoguće…

fra
Foto: snimka zaslona

Ivan Dominik Iličić, dominikanac iz Rijeke, koji je, prije nego što je postao svećenik, završio Farmaceutsko-biokemijski fakultet, objavio je video s četiri žene koje su došle na misu dok je Hrvatska igrala produžetke protiv Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Kakva drama: Sjajna Hrvatska izbacila Brazil i prošla u polufinale Svjetskog prvenstva!

“Bože koje radosti. Ovo su 4 svete žene koje su ipak došla na svetu misu u terminu drugog produžetka utakmice, a nije da im ih nije zanimala utakmica i rezultat. Došle su se pomoliti za naše Vatrene. Utakmicu sam gledao sa studentima na Kampusu pa sam morao odjuriti na svetu misu. Stigao sam u 18:29 ispred našeg samostana u centru Rijeke. Hrvatska je još gubila. Sveta misa je bila naručena na zahvalu sv. Riti koja je zaštitnica nemogućih situacija. I upravo se dogodilo večeras nemoguće u Kataru. Prikazali smo naše Vatrene čim je započela sv. misa i kad sam čuo navijanje naših navijača iz okolnih kafića u centru Rijeke znao sam da će biti dobro ?????? Hvala Gospi i sv. Josipu čiji smo zagovor danas molili ma poseban način ?”, objavio je uz video na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.