Francuzi navodno odbili doček, ali ono što ih je dočekalo pretvorilo se u veliko slavlje

epa10374305 Supporters gather outside the Crillon Hotel to greet the French national soccer team, on the Place de la Concorde in Paris, France, 19 December 2022. Despite the defeat of the French team in the final of the FIFA World Cup 2022, fans welcomed their national team after one of the most intense finals in soccer history. EPA/TERESA SUAREZ

Iako smo danas pisali kako u Francuskoj neće biti nikakvog dočeka za bivše svjetske prvake, a od jučer – doprvake, stvari su se u međuvremenu promijenile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pariškom Place Concordeu dočekalo je Didiera Deschampsa i njegove izabranike više desetaka tisuća ljudi.

Izbornik Deschamps na povratku je kazao da je dužnost igrača ipak bila pozdraviti publiku, a oni su to učinili tako što su izašli na balkon hotela Crillon u kojem su smješteni kako bi prenoćili nakon dolaska iz Katara.

Prema riječima predsjednika Francuskog nogometnog saveza (FFF) Noela Le Graeta, nakon slijetanja u domovinu nogometaši samo žele otići kući. No, postoje sumnjalo se da je sve otkazano kako ne bi bilo sukoba s navijačima Maroka, koji su radili nerede posljednjih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi su u nedjelju razočarani napustili stadion Lusail u Dohi. Nakon 90 minuta na semaforu je bilo 2-2, nakon produžetaka bilo je 3-3, a u sudačkoj nadoknadi Argentinci su bili uspješniji s 4-2 i slavili treći naslov u povijesti.

Inače, hrvatska nogometna reprezentacija jučer je imala veliki doček u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.