Francuzi preokretom na kraju svladali Dansku, Island ostao bez polufinala

francuzi
epa09707098 French players Nikola Karabatic (L) and Karl Konan (R) celebrate after winning the Men's European Handball Championship main round match between Montenegro and France in Budapest, Hungary, 24 January 2022. EPA/Tamas Kovacs HUNGARY OUT

Rukometaši Francuske velikim su preokretom svladali Dansku sa 30-29 (12-17) u posljednjoj utakmici grupne faze Europskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj, čime su osvojili prvo mjesto u skupini I, ostavivši tako Island bez polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zavšnica Europskog prvenstva bit će odigrana u Budimpešti.

Polufinalne utakmice su na rasporedu u petak, kad će od 18 sati igrati Francuska i Švedska, a od 20.30 sati Španjolska i Danska. Island i Norveška će se od 15.30 sati boriti za peto mjesto.

Poraženi iz polufinala će u nedjelju, 30. siječnja, igrati utakmicu za broncu od 15.30 sati, a finale je na rasporedu od 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.