Futsal Dinamo pomaže Petrinji prodajom dresova

Foto: Futsal Dinamo

Futsal Dinamo ima o dresove kojima želi prikupljati novac za obnovu kuća u Petrinji. Organizirali su posebnu seriju dresova sa simboličnim brojem 53 koji stoji iznad Nikeovog logotipa na mjestu gdje inače pišu inicijali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jer mi smo svi Petrinja u ovom trenu i ujedinjeni smo oko istog cilja. Igrom slučaja, ove sezone za nas igraju dvojica Petrinjaca, jedan je već senator u klubu, dok je drugi dio Dinamove svlačionice postao prošlog ljeta, odlučivši se napraviti korak više na igračkom, ali i životnom planu”, napisali su iz Futsal Dinama.

Cijena je 400 kuna, a iz ovog kluba su objasnili kako će prikupljati novac.

“Svakog dana u 20 sati na našoj Facebook stranici objavit ćemo fotografije po jednog igrača iz Teama Činda i jednoga iz Teama Grbi. Početna cijena svakog dresa je 400 kuna, a u komentarima licitirate za dresove, npr. Matković – 800 kn ili Grbeša 900 kn, ovisno o tome za čiji dres licitirate. Osoba koja ponudi najviše za jedan dres osvaja dres svojega igrača. Trajanje jedne aukcije je 24 sata, kada ponovno krećemo s licitacijama za dresove nova dva igrača”, stoji u objašnjenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novac će se donirati za kupnju građevinskog materijala i obnovu kuća u Petrinji u suradnji s Bad Blue Boysima, kazali su iz Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.