Gareth Bale ponovno spustio navijačima Reala: ”Lijepo se vratiti na mjesto gdje dobijete više poštovanja i podrške”

epa04872075 Gareth Bale of Real Madrid celebrates scoring the 2-0 during the Audi Cup soccer friendly between Real Madrid and Tottenham Hotspur in Munich, Germany, 4 August 2015. EPA/MARC MUELLER

Velški reprezentativac, nogometaš Reala, Gareth Bale, nalazi se na pripremama reprezentacije Walesa a uoči nastupa u Ligi nacija. Naime, reprezentacija Walesa sutra igra u gostima protiv Finske, a u nedjelju u Cardiffu očekuje ih utakmica protiv Bugarske. Najveća uzdanica Walesa je, naravno, Gareth Bale, koji mjesecima nije igrao ozbiljan nogomet te je pitanje u kakvoj je formi. No bez obzira na formu navijači Walesa od Balea uvijek očekuju najviše. Kad već nije se naigrao u Realu možda će u reprezentativnom dresu nadoknaditi sve to, pa i pružiti odlične igre kakve je u ne tako davnoj prošlosti i pružao? Bale nije zaboravio igrati nogomet, to sasvim sigurno, samo je pitanje koliko želi, koliko je motiviran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, uoči početka Lige nacija Bale se našao ponovo u centru pažnje jer je još jednom ”bocnuo” navijače Real Madrida. Naime, i vrapci na granama znaju da Bale nije u najboljim odnosima s navijačima Reala, koji su mu nerijetko zviždali u domaćim utakmicama, pa čak i onda kad to nije zaslužio, kasnije se sve samo dodatno pogoršalo, a tome je uvelike kumovao Bale kad se fotografirao sa zastavom na kojoj je pisalo da su mu golf i Wales ispred Real Madrida na listi prioriteta.

I večeras je velški nogometaš odlučio malo provocirati navijače kraljevskog kluba te je poručio da je lijepo biti na mjestu na kojem te više cijene i podržavaju.

“Lijepo se vratiti na mjesto gdje dobijete više poštovanja i podrške od svojih navijača”, poručio je Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.