Gary Lineker: ‘U Chelseaju nikad ne uče, strpljenja više nema u nogometu’

Foto: fah

Bivši engleski reprezentativac i jedna od najvećih legendi engleskog nogometa Gary Lineker uvjeren je kako je Chelsea napravio pogrešku tako što je otjerao Franka Lamparda. Podsjetimo, Lampard je od vlasnika Chelseaja dobio otkaz te je on deseti otpušteni trener u eri Romana Abramoviča, koji je klub preuzeo davne 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lampard je dobio otkaz nakon serije loših rezultata te nakon 18 mjeseci koje je proveo na klupi londonskog kluba. Samo dan ranije, dakle, još jučer, poslije pobjede na Lutonom 3:1 u FA kupu, Lampard je javno govorio kako ima bezrezervnu podršku u klubu. Kakva je to podrška vidjelo se vrlo brzo nakon toga.

“Stiže izvješće kako će Lampard biti otpušten. Krajnje komično poslije prve serije loših rezultata. Oduvijek je bilo jasno da će mu biti potrebno dosta vremena kako bi uklopio sva ta pojačanja u klub. Strpljenje kao vrlina više ne postoji u ovom sportu. Nikad ne uče”, napisao je Lineker. nakon što je saznao da je pred vratima odlaska Frank Lampard.

Brojni navijači Chelseaja nisu presretni jer je klub ipak otjerao jednu legendu, zasad je posve neizvjesno tko će ga naslijediti, iako se u javnosti barata s nekoliko imena, navodno je tome najbliže bivši trener Borussije Dortmund i PSG-a, Thomas Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.