Gasperini se požalio na suđenje: ‘Pa što bi igrači trebali napraviti, odsjeći ruke?’

Foto: fah

Atalantin trener Gian Piero Gasperini nije skrivao nezadovoljstvo nakon utakmice protiv Juventusa, odigrali su Juventus i Atalanta 2:2, a sastav iz Bergama vodio je 2:1 do 90. minute kada je nakon ruke Muriela u kaznenom prostoru Ronaldo izjednačio s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To su pravila, barem pravila u Italiji. Pa što bi igrači trebali napraviti, odsjeći ruke? To nije prvi takav penal koji smo vidjeli ove sezone, bilo ih je puno s mnogim momčadima. To je ludilo i interpretacija pravila ovdje nije ista kao i drugdje. U drugim zemljama takve penale ne sviraju. Aali eto, to su ovdje pravila”, rekao je Gasperini.

“Juventus ima scudetto i neće ga ispustiti. Mi smo podigli letvicu, ali ne možemo još razmišljati o scudettu. Mislim da je već dovoljno frustrirajuće za neke da nas vide u Ligi prvaka koja donosi veliku financijsku korist i prestiž”, dodao je.

Juventusov trener Maurizio Sarri pohvalio je Atalantu: “Igrati protiv Aatalante teško je za sve, ne samo za nas. Imali su devet uzastopnih pobjeda. Oni su bili puno oštriji od nas u prvom dijelu, ali uspjeli smo se nekako vratiti, a srećom u drugom smo poluvremenu igrali bolje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.