Gavranović se oprašta od Dinama i klub od njega: “Dragi Mario, duboki naklon, veliko hvala i sretno”

Foto: fah

Mario Gavranović više neće igrati u Dinamu, nije još službeno, budući da mu ugovor istječe 30. lipnja, ali danas je odradio posljednji trening na Maksimiru na kojem se oprostio od suigrača i kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih je nekoliko dana do isteka ugovora u Zagrebu iz kojeg će odseliti u Švicarsku, gdje mu se nalaze supruga i nedavno rođeno dijete.

“Dragi Mario, duboki naklon, veliko hvala i sretno”, zahvalio mu se Dinamo na službenim stranicama.

Pamtit će ga se kao sjajnog igrača, posebno raspoloženog kad igra protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.