Gazetta: Tata Ivan je ekspresno spasio propali Brozovićev transfer

Foto: fah

Iako se činilo da je sve propalo, pao je dogovor između Marcela Brozovića, Intera i Al Nassra Gazetta dello Sport donosi detalje velikog obrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iako su početkom tjedna klubovi dogovorili da Al Nassr plaća Interu odštetu od 23 milijuna za Brozovića, Nerazzurri će ipak dobiti dosta manje, 18 milijuna eura. No njima je i to važna svota, koju će usmjeriti odmah na otkup Romelua Lukakua, koji je prioritet trenera Inzaghija”, tvrdi Gazzetta.

“Brozović je za potpis od Al Nassra tražio dvogodišnji ugovor i plaću od 30 milijuna eura godišnje. Na kraju će potpisati na tri godine i za cifru između 26 i 27 milijuna eura godišnje. To je dakako i dalje raskošan ugovor”, dodaju-

“Tata Ivan je uzeo nove agente, došao u Pariz i ekspresno spasio propali transfer”

Tvrde kako je na kraju sve spasio otac Ivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Otac i sin Brozović izveli su blitzkrieg u Parizu. Igračev otac Ivan uzeo je nove agente, Francuze, koji su zato tamo organizirali liječnički pregled i završne pregovore. Očito su Brozovići otkazali dosadašnjim Marcelovim zastupnicima, onima koji su dogovorili produljenje ugovora s Interom prije godinu dana. S novom ekipom pregovarača sve je išlo ekspresno. Nakon što je prošao liječnički,Epic Brozo i njegov otac sve su s novim poslodavcima dogovorili u luksuznom hotelu Shangri La”, ističu.

“Marcelo Brozović je novi igrač Al Nassra. Baš sve je dogovoreno između tri strane i jedino preostaje potpis ugovora. Inter će doduše dobiti manju odštetu od nedavno dogovorene, ali u klubu su sretni i takvom svotom zato što je Brozović godinama i plaćom bio preveliko opterećenje za klub. Ovaj 31-godišnjak je naime u bruto iznosu i s bonusima godišnje do 2026. koštao Inter čak 14 milijuna eura”, zaključuje se u članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.