Gazzetta dello Sport žestoko kritizirala igru Marcela Brozovića: ”Bio je potpuno izgubljen, njegovim izlaskom Inter se spasio”

Foto: fah

Nogometaši Intera sinoć su u Gelsenkirchenu, na neutralnom terenu, u osmini finala Europske lige pobijedili Getafe 2:0 te su tako izborili završnicu. Naime, vodeći pogodak za talijanskog doprvaka zabio je u 33. minuti belgijski reprezentativac Romelu Lukaku, koji je tim pogotkom postao prvi igrač Intera, a poslije Kamerunca Samuela Eto’oa, koji je u jednoj sezoni uspio zabiti najmanje trideset golova. Recimo također da je 14 minuta prije kraja utakmice jedanaesterac za Getafe promašio Molina, susret je zapravo riješio Christian Eriksen u 83. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danski nogometaš je samo malo ranije zamijenio hrvatskog reprezentativca, Marcela Brozovića, koji je nakon utakmice bio suočen sa žestokim kritikama od strane talijanskih medija, poglavito Gazzette dello Sport, koja je hrvatskog veznjaka proglasila najgorim igračem na terenu te mu je dala ocjenu 5.

U opisnoj ocjeni Gazzette dello Sport o Brozoviću piše:

“Protiv momčadi kao što je Getafe u sredini prolaze mišići i jaki karakter. Brozović u tome nije uspio. Loše je ušao u igru kao čitava Interova momčad i bio je potpuno izgubljen. Njegovim izlaskom Inter se spasio i osigurao četvrtfinale…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, završnica Europske lige, odnosno Final eight, igrat će se od 10. do 21. kolovoza i to u četiri njemačka grada: Kölnu, Düsseldorfu, Duisburgu i Gelsenkirchenu. Naravno, utakmice će se igrati bez nazočnosti gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.