Gdje je završila srebrna medalja Nikole Kalinića, koju je odbio primiti?

Foto: fah

Nikola Kalinić mogao bi se nazvati najvećim gubitnikom SP-a s obzirom da je poslan kući i tako nije postao dio povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno se žalio na bolove u leđima, te je odbio ući u igru na utakmici protiv Nigerije.

“Ono što se dogodilo u reprezentaciji, dogodilo se. Bila je to odluka izbornika koji nije htio računati na mene, a ja sam prihvatio takvu odluku. Nisam igrao ni mogao pomoći Hrvatskoj ostvariti veliki rezultat, pa nisam htio uzeti srebrnu medalju, jer nije bilo mog doprinosa. Neka ostane na tome. Sada me čekaju novi izazovi. Što se dogodilo, dogodilo se”, rekao je Kalinić na predstavljanju u novom klubu.

Suigrači su odlučili da Kalinić ipak treba dobiti srebrnu medalju, no on je to odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S obzirom na to da se Nikola Kalinić zahvalio na medalji, ona će ostati u posjedu Hrvatskog nogometnog saveza koji će je izlagati kada i gdje to bude prigodno”, rekli su iz HNS-a na upit Tportala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.