Gerrard: Barcelona je napravila genijalan potez dovođenjem Xavija

epa08860472 Rangers' manager Steven Gerrard smiles before the UEFA Europa League group D soccer match between Glasgow Rangers and Standard Liege in Glasgow, Britain, 03 December 2020. EPA/Jane Barlow / POOL

Bivši veznjak i legenda Liverpoola, a sada trener Aston Ville Steven Gerrard nahvalio je jučer novinarima sadašnjeg trenera Barcelone Xavija Hernándeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je sudjelovao u susretu legendi Barcelone i Liverpoola na kultnom Anfieldu, Gerrard je prokomentirao trenutno stanje u katalonskom divu:

– Mislim da je izbor Xavija bio genijalan za Barçu. On je netko tko ima Barcu u svom DNK-u, on ​​je bio igrač svjetske klase dugi niz godina. Poznaje stil koji navijači Barcelone žele vidjeti i nakon nekoliko kompliciranih sezona čini se da se vraćaju tamo gdje moraju biti, a to je sami vrh.

Istaknuo je kako je zadnji susret Barcelone prije reprezentativne stanke protiv najvećeg rivala Real Madrida pokazatelj kako se klub oporavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio je to veliki rezultat protiv Real Madrida. Kao navijač Barcelone volim vidjeti da im ide jako dobro.

Istaknimo i kako je susret legendi otišao na stranu katalonskog kluba. Barcelona je slavila 2:1, zahvaljujući golovima Giovannija i Rivalda. Jedini pogodak za Redse postigao je upravo nekadašnji kapetan tog kluba Gerrard iz kaznenog udarca, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.