Transferi u vrijeme korone: Napoli za Bornu Barišića pripremio osam milijuna eura?

Foto: Twitter

Hrvatski reprezentativac, Borna Barišić, sjajno je igrao ovu sezonu u Glasgow Rangersu, barem dok je ona trajala, točnije,  dok nije privremeno prekinuta zbog korone.  Hrvatski nogometaš zabio je dva gola te zabilježio čak 14 asistencija u 39 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vjerovati otočkim medijima Steven Gerrard vjeruje našem nogometašu te ne može ni zamisliti momčad bez njega, naravno, takve igre privukle su pozornost klubova koji su spremni izdvojiti milijunske iznose za transfer nogometaša, a istovremeno ”običnim” zaposlenicima besramno smanjuju plaće ili ih čak tjeraju na burzu. Za Bornu Barišića zanimanje je pokazao talijanski Napoli, a Italija je i dalje jedno od žarišta pandemije koronavirusa. Navodno je Napoli pripremio osam milijuna eura za Barišića. Prema svemu sudeći Napoli želi preoteti hrvatskog reprezentativca Romi, koja je također pokazala interes za njega.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac je u Glasgow Rangers stigao prije dvije godine iz Osijeka za nešto manje od dva i pol milijuna eura, osam milijuna, koliko navodno nudi Napoli, trebalo bi zadovoljiti čelnike Rangersa i gotovo sigurno bi ga pustili na Apeninski poluotok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.