Gonzalo Higuain ipak popustio, iz Argentine stigao u Torino, mora dva tjedna u karantenu…

Foto: fah

Većina nogometaša Juventusa vratila se u Torino na početak treninga za skorašnji nastavak sezone, no, argentinski nogometaš, Gonzalo Higuain, dugo je vremena odbijao napustiti Argentinu te bolesnu majku, za koju kaže da je najzaslužnija zato što je postao nogometaš kakav je danas. U upravi Juventusa ostanak Higuaina u Argentini nisu najbolje prihvatili, ipak ga oni plaćaju. Naime, Gonzalo će nakon dolaska morati u dvotjednu karantenu pa je pitanje kad će se moći priključiti treninzima i ponovno početi hvatati formu za mogući nastavak Serie A. Međutim, argentinski igrač popustio je te se vratio u Torino. Nastavak Serie A očekuje se uskoro, naravno, bez nazočnosti gledatelja. U trenutku prekida natjecanja Juventus je bio na prvom mjestu, s minimalnom prednošću ispred Lazia i ove će se dvije momčadi boriti za naslov prvaka. Na trećem mjestu je Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se Higuainu, koji je viđen u posljednjim satima u zračnoj luci te se odmah uputio na medicinske preglede i testiranje na koronavirus, nakon čega ima obvezu odraditi dva tjedna karantene.

Kako prenosi portal 24 sata s povratkom je zavlačio i problematični Francuz Adrien Rabiot. Higuainu ugovor završava na ljeto sljedeće godine pa je ovo zadnji vlak da ga ‘stara dama’ može ponuditi ostalim klubovima i zaraditi nešto. A prema pisanju Tuttosporta, obojica bi se mogla naći na transfer listi, a spominje se i mogućnost da Higuain i Juventus dogovore sporazumni raskid ugovora.

Inače, igrači Juventusa, koji se duže vrijeme nalaze u Torinu, su krenuli s treninzima, a čelništvo Serie A donijelo je odluku kako će se prvenstvo nastaviti 13. lipnja. No čeka se još odluka talijanske Vlade čija riječ je zadnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.