Goran Ivanišević: ”Moramo biti zahvalni vizionaru Novaku Đokoviću”

Foto: fah

Bivši hrvatski tenisač, trenutačno član stručnog stožera srpskog tenisača Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, između ostaloga osvrnuo se i na dolazak Novaka u Hrvatsku. Kao da je došao predsjednik SAD-a, a ne tenisač s kojim su hrvatski tenisači igrali više puta. Đoković je predstavljen poput engleske kraljice, kao ”čovjek koji radi za hrvatski turizam”. Pitanje zašto uopće ulažemo tolike novce u turizam ako je dovoljno dovući Đokovića sve mu pritom platiti da bi on radio za nas?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, regionalni Đokovićev Adria Tour počeo je u 17 sati u Zadru, a bio je zanimljiv i emotivan susret Novaka Đokovića i majke Dražena Petrovića, Biserke Petrović.

”Napokon se može kompletirati osmoricu veličanstvenih. Novak Đoković, Alexander Zverev, Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Peđa Krstin i Laslo Đere su imena koja će nastupiti. Mogu se očekivati dva lijepa teniska sana. Bilo je stresno biti direktor ovog turnira, no, želio bih se zahvaliti Novaku, vizionaru ovog događaja”, kazao je vizionarov trener Goran Ivanišević.

Foto: fah

Dorđe Đoković, inače brat trenutačno najboljeg tenisača svijeta, također niže hvalospjeve i zahvaljuje – koroni…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Da nema koronavirusa ovaj događaj ne bi postojao, tako da smo na neki način zahvalni na prilici koja nam se pružila. Pripreme idu u najboljem smjeru, očekujemo sjajan tenis i pravi spektakl”, rekao je brat Novaka Đokovića, Đorđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.