Goran Ivanišević: Osijek je još jednom pokazao da je odličan domaćin

Foto: fah

Goran Ivanišević pratio je hrvatsku Davis Cup reprezentaciju u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je jako napeto, ali to je čarolija Davis Cupa, ljudi se vraćaju. Trebao nam je taj jedan break u trećem setu i nakon toga smo odigrali puno bolje. Očito nije moglo biti jednostavno, Nestor je ipak jedan od najboljih igrača parova svih vremena”, komentirao je za Sportske novosti.

“Kanađani su igrali predobro, praktički bez greške. Dva i pol seta bila je to prezentacija kvalitetnog tenisa i nismo im ništa mogli. Ali ne možete na tom nivou odigrati baš cijeli meč”, smatra on.

Oduševljen je publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Publika je bila fenomenalna, Osijek je još jednom pokazao da je odličan domaćin i da je zaslužio domaćinstvo”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.