Goran Ivanišević ‘predvidio’ hrvatsko finale na Olimpijskim igrama: ‘To je čudo…’

Foto: snimka zaslona

Marin Čilić i Ivan Dodig protiv Nikole Mektića i Mate Pavića, finale parova je to iz snova olimpijskog teniskog turnira. Tako nešto nije se dogodilo preko 100 godina, a Hrvatska dosad na Olimpijskim igrama ima osvojene tri teniske medalje, jednu Goran Ivanišević u singlu te jednu u paru s Goranom Prpićem i jednu u paru, 2004. godine u Ateni, Ivan Ljubičić i Mario Ančić. Sad na jednim Igrama, ovim u Tokiju, imamo čak dvije, i to dvije najsjajnije, nije bitno tko će osvojiti zlato, bitno je da to budu, i bit će, Hrvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan čovjek navodno je predvidio hrvatsko finale, naravno, to je Goran Ivanišević, koji je uvijek malo znao s izjavama zabaviti naciju.

“Bit ću tako bezobrazan”, rekao je za Sporske novosti Goran Ivanišević u Umagu, “i reći da ćemo uzeti dvije medalje”. I uzeli smo te je dodao:

”Ma jeb*te led, treba san ja ić’ u kladionicu. Jesam ti rekao…” Goran dodaje kako nas čeka jedan od najljepših mečeva u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”To je čudo, ne samo za tenis, nego uopće za naš sport. Za Mektu i Pavića ništa čudno, s obzirom na to kakvu godinu imaju. Na Wimbledonu sam im rekao da im više neću ni čestitati, nek’ daju drugima da se malo vesele. O Dodigu i Čiliću je malotko pričao, ali Dodo je jedan od najboljih svjetskih igrača parova, a kad Čila odigra svoj singl, imaš ubitačnu kombinaciju. Pokazali su to”, kazao je Goran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.