Govori se o odlasku Mije Caktaša: Hajduk u lovu na novu pobjedu i vrh prvenstvene ljestvice!

Foto: fah

Nakon prva tri prvenstvena kola Dinamo, Hajduk i Rijeka osvojili su maksimalnih devet bodova, što je samo potvrda da će ova tri kluba, uz eventualno Osijek, voditi glavnu riječ u prvenstvu i boriti se za Europu. S tri pobjede nogometaši Hajduka, koji ove nedjelje u 4. kolu gostuju kod Slaven Belupa, djelomično su isprali gorčinu debakla s obzirom na poraz i ispadanje na startu kvalifikacija za Europsku ligu od malteške Gzire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka, koji je ovog ljeta na klupi zamijenio Sinišu Oreščanina, Damir Burić, najavio je utakmicu sa Slaven Belupom. Burić se osvrnuo na loš start Slavena u prvenstvu.

“Kada pogledate njihov raspored, nije mogao biti gori. Osijek u gostima, doma Dinamo pa Rijeka u gostima, a sad im dolazi Hajduk. Kada gledamo te utakmice, ne možete reći da nisu zaslužili bod ili više. Imali su dobre faze, bili tu negdje s Dinamom. Protiv Rijeke i Osijeka također. Odraz stanja na ljestvici nije pravi pokazatelj. Njihov trener radi dobar posao”, kazao je Burić.

O situaciji u momčadi uoči susreta sa Slavenom Burić kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posavcu je bolje, počeo je s laganim treningom. Čolina je odradio dijelove treninga, Jakoliš ima pravo nastupa. Dobar je tjedan iza nas, s nestrpljenjem, velikom voljom i žarom očekujemo ogled u Koprivnici.”

Hajduk ide po novu pobjedu i nova tri boda, a možda i sam vrh ljestvice?

“Mi smo Hajduk i želimo pokazati da smo dominantni, kao što smo bili u Varaždinu i protiv Lokomotive. Nema nikakvih promjena, zadaci i cilj su isti. Nema ni milimetra nazad, naš put će biti i jest isti. Na svakoj utakmici izvući maksimum. Cilj je pobjeda. Možete prepisati taj naslov za svaku utakmicu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Hajduk napustiti najbolji strijelac Mijo Caktaš, o čemu se posljednjih dana sve više govori?

“Mijo ima važeći ugovor, Hajduk je taj koji odlučuje o svemu. Imamo kvalitetu, dobrog igrača, drago nam je da je među nama. Tržište je još otvoreno 20 dana, može se još puno toga dogoditi. Mi isto pratimo situaciju, nogomet nas uvijek uči nepredvidljivim stvarima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.