Griezmann bio siguran da će zabiti penal

Foto: fah

Francuski napadač Antoine Griezmann, junak polufinale pobjede protiv Njemačke, izjavio je da je bio siguran da će zabiti penal u završnici prvog poluvremena kojim je Francuska povela sa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želio sam izvesti penal u važnom trenutku i jako sam sretan što sam ga zabio. Ovu pobjedu je izborila momčad i svi smo sretni kao mala djeca. No, čeka nas još jedan važan posao, a to je finale u nedjelju protiv Portugala”, rekao je Griezmann.

Griezmann je zabio oba gola u pobjedi 2-0, prvog iz penala u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a potom u 72. minuti. Na ovom prvenstvu
zabio je već šest golova uz dvije asistencije i sasvim sigurno najbolji je igrač turnira.

“Sretan sam zbog golova, ali ne bih se uspoređivao sa Platinijem koji je predvodio Francusku do europskog naslova 1984. godine. Daleko sam ja od Platinija”, dodao  je Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.