Barcelona u teškoj situaciji: Kako se riješiti Griezmanna i zadržati Messija?

Foto: fah

Barcelona, s obzirom na dugove, želi ovog ljeta, koji je već polako u svojoj drugoj fazi, želi napraviti neke rezove te se prije svega žele usredotočiti na zadržavanje Lionela Messija, ali i riješavanje nekih igrača, poput francuskog reprezentativca Antoinea Griezmanna. No to im zasad, barem kad je Francuz u pitanju, ne polazi za rukom. Francuskog se reprezentativca u Barci žele riješiti kako bi si otvorili proračun za veliku plaću Lionela Messija. Zasad je neizvjesno kako će se sve dalje razvijati. Nagađalo se kako Barcelona vodi pregovore s prvakom Španjolske Atletico Madridom te traži zamjenu sa Saulom Niguezom. U ovom trenutku rješenja nema, kako će se dalje stvari razvijati pokazat će vrijeme, a ni njega katalonski klub nema previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše talijanska Gazzetta dello Sport Barcelona je od Juventusa htjela angažirati Argentinca Paula Dybalu, no Stara dama ponudu je odbila. Naime, Juve navodno ne želi prodavati Dybalu te mu čak nude produljenje ugovora, koji mu istječe tek sljedećeg ljeta. Podsjetimo, argentinski napadač imao je prošle sezone dosta problema s ozljedama, no u Juventusu se nadaju da će konačno u sezoni koja predstoji proigrati onako kako on to zna i kako je svojedobno igrao.

Kamo će Barcelona s Griezmannom? Radi se o nogometašu koji ne igra najbolje, barem nije igrao prošle sezone, a ni na nedavno završenom Europskom nogometnom prvenstvu nije se proslavio, Francuska je ispala već u osmini finala, izuzetno je skup i to je, dakako, glavni problem. Ima plaću preko dvadeset milijuna eura godišnje. Nema puno klubova koji su to spremni platiti, a Barcelona je sve očajnija s obzirom na pat poziciju, iako je do kraja prijelaznog rka dosta vremena. No i ono prebrzo curi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.