Guardiola ljetuje u Hrvatskoj: Objavljene fotografije iz restorana u Dalmaciji

Foto: Instagram

Još jedan poznati trener ljetuje u Hrvatskoj. Restoran u Zatonu objavio je fotografije kojima se pohvalio da je poznati trener Manchester Cityja, Pep Guardiola, večerao kod njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čast je bila upoznati i ugostiti jednog od najvećih nogometnih trenera današnjice. Hvala što ste posjetili naš restoran, bilo nam je izuzetno zadovoljstvo. Prekrasna večer uz prekrasnu familiju, nadam se da se vidimo opet!”, napisali su ispod objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Restaurant Kasar 《since 1971.》 (@restaurant.kasar_zaton)

Inače, osim restorana, i Pepova kći Maria otkrila je kako se nalaze na jadranskoj obali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli maria guardiola (@maria.guardiola)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je inače prvi put posjetio Hrvatsku 2012. godine.

Podsjetimo, trenutno vodi engleski nogometni klub Manchester City. Profesionalnu karijeru započeo je 1990. godine u Barceloni, igrao je i za Bresciju, Romu, Al-Ahli i Dorados de Sinaloa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.