Guardiola otkrio kako će čestitati Liverpoolu: ‘Napravit ćemo to jer zaslužuju’

Foto: fah

Nogometaši Manchester Cityja pozdravit će igrače Liverpoola u “špaliru” kod ulaska na teren uoči utakmice koja će se odigrati na Etihad stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da ćemo to napraviti. Pozdravit ćemo ih i čestitati im na nevjerojatan način. Napravit ćemo to jer zaslužuju”, rekao je Guardiola.

“U sportu trebaš gledati na budućnost. Nikad ne trebaš samo gledati na ono što si napravio. Nikad ne smijete zaboraviti da smo veliki klub i organizacija i iz ovog ćemo samo nešto naučiti”, zaključio je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.