Guardioli zasmetalo pitanje novinara: ‘Moram priznati da mi nisu jasna ta vaša pitanja, a pet godina sam ovdje’

Foto: fah

Manchester City je odigrao o samo 0:0 kod kuće protiv Southamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su Pepa Guardiolu pitali da pojasni to što je rekao tijekom tjedna.

“Moram priznati da mi nisu jasna ta vaša pitanja, a pet godina sam ovdje. Ni u jednom trenutku se nisam požalio na navijače, samo sam rekao da nas čeka jako teška utakmica i da će nam trebati njihova podrška. Nikad se nisam žalio na njihov broj, to u životu nisam napravio. Meni je drago ako ih dođe i 85. Uvijek mi ih je žao kad ne odigramo dobro jer su došli uživati u utakmici. U tim situacijama se osjećam krivo jer nismo dobro odigrali. No ova vaša pitanja nemaju smisla. Rekao sam: ‘Ljudi, dođite na utakmicu’ i to ću reći i sad. ‘Ljudi, dođite u utorak jer igramo s Wycombeom u Carabao kupu'”, rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.