Gustafsson: Trebala nam je ovakva pobjeda

Osijek, 03.10.2021 - Utakmica 11. kola Prve HNL Osijek - Hajduk. Na slici Jens Gustafsson. foto HINA/ Marko MRKONJIÆ/ ik

Nogometaši Hajduka su s 5:1 slavili kod trećeligaša Belišća i plasirali se u četvrtfinale Hrvatskoga kupa gdje su se pridružili Osijeku koji je ranije u utorak slavio kod drugoligaša Rudeša s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener Bijelih Jens Gustafsson bio je zadovoljan rezultatom.

– Imali smo stav, koncentraciju, bili smo fokusirani i zbog toga uspjeli. Mi smo na kraju svojim pristupom doveli utakmicu u situaciju da se radilo o uvjerljivoj pobjedi. Naravno, mislim da smo kontrolirali utakmicu. Imali smo dobru realizaciju, to nam je nedostajalo u proteklim susretima, zabili su i Livaja i Ljubičić. Volio bih da još više zabijamo, ali zadovoljan sam s pet postignutih pogodaka.

Trener Belišća Davor Rupnik nakon utakmice je rekao da je Hajduk maksimalno ozbiljno pristupio utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekivali smo da možda neće biti takvi, pa smo gledali naše šanse. Mislim da imamo potentnu ekipu za ovu našu ligu. Ovakve utakmice su blagodat za ovu regiju, ali i za sam grad Belišće. Mislim da su igrači vidjeli što je prva liga, probali smo maksimalno igrati. Hajduk je preozbiljno ušao u utakmicu te su nam tu smanjili šanse.

Kaže da imaju ambicije ulaska u 2. HNL, trenutno su na drugom mjestu.

– Prošle smo sezone u kvalifikacijama izgubili od Jaruna. Minimalni cilj je ulazaku u buduću jedinstvenu treću ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu se igraju četiri utakmice.

Branitelj naslova Dinamo gostuje u Bijelom Brdu kod BSK. Gorica će ugostiti Mladost iz Ždralova. U istarskom obračunu sastaju se Rudar iz Labina i Istra. Varaždin dočekuje Lokomotivu.

13. studenog, u posljednjem susretu osmine finala, Rijeka gostuje kod Oriolika, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.